Producten en diensten

Het portfolio van Hartsema.com valt in drie gebieden uiteen:  

Hulp, advies en ondersteuning

Wij kunnen u op allerlei gebieden van dienst zijn. Een eerste gesprek of contact via e-mail is altijd gratis. Voor particulieren geldt: 'no cure, no pay'.
Als ik u niet kan helpen, dan kost het u ook niets.
 

Ontwikkeling van applicaties

Wie kent het niet. Op diverse plaatsen worden gegevens bijgehouden. Maar ieder doet het op zijn eigen wijze. Als er dan ook nog sprake is van gegevens die dubbel worden bijgehouden of die een relatie met elkaar hebben. Dan liggen problemen en ergernissen op de loer.
Denk daarbij aan het bijhouden van naam en adres gegevens. Een ander houdt e-mailadressen bij. Elders worden in bruikleen gegeven laptops en telefoons geregistreerd. Ga zo maar door.
Het ligt voor de hand om de losse gegevens slim te combineren. Maar hoe?
 
Het betekent niet dat er een USB-stick moet worden rondgegeven. Er zijn eenvoudige en slimme oplossingen om het samenwerken te vergemakkelijken.
Er zijn speciale software paketten gericht op samenwerken in teams. Dit zijn veelal omvangrijke en kostbare systemen. Met de huidige generatie kantoor-software is ook al heel veel mogelijk, maar soms verdwaal je in de mogelijkheden.
 
Hier kan een stukje software van Hartsema.com u een heel eind op weg helpen. Dat betekent niet automatisch een enorme investering. Met een eenvoudig hulpmiddel is al veel mogelijk. Ook is het mogelijk om getrapt steeds meer functies toe te voegen.
Lees meer
 

Hosting van internet-applicaties

Een internetsite is tegenwoordig bijna een verplicht onderdeel van het externe profiel van een bedrijf.
Vaak is het niet de expertise van de ondernemer om hiermee bezig te zijn. Het eenmaal 'on-line' plaatsen van een internetsite is niet moeilijk.
Vandaar dat er na het plaatsen van de initiŽle pagina niets meer gebeurt. Dat is jammer. Door onvolledig benutten van de mogelijkheden van het internet laat u kansen liggen.
Door uw naam en product goed te etaleren kunt u potentiŽle klanten naar u toe trekken.
Wellicht denkt u dat uw product of bedrijf zich niet leent voor klanten werving via internet.
Ik denk dat u zich vergist.
Steeds meer zoeken mensen informatie via internet, verkennen voorgenomen aankopen via internet, etc.

Een site heeft pas echt meerwaarde als de inhoud relevant is en periodiek wordt bijgewerkt, wanneer belangstellenden een reactie krijgen als ze via uw site iets vragen of laten weten.
Ook kunt u uw site interressanter maken door toevoeging van kleine programma's waarmee bezoekers iets kunnen. Abonneren op een nieuwsbrief, een gastenboek, etc.
In sommige gevallen kan het handig zijn om bezoekers inzicht te geven in bijvoorbeeld de voorraad van producten, de inhoud van de planner, verwachte levering spullen, etc.
Hartsema.com kan een dergelijk programma voor u ontwikkelen.
Lees meer